Toni Tomasevic 1974 - Pi Druze 13.07.1974, Diskos NDK 4268 01. Pi druze 02. Ko umoran putnik **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Dj.Vesna (13.01.2018)
Toni Tomasevic 1977 - Ti Si Moja Pusta Zelja RTB S 10524 01. Ti si moja pusta zelja 02. Sad usamljen sedim majko **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Toni Tomasevic 1981 - Zivot Mi Se Bez Tebe Ne Zivi Jugodisk JDN 5027 01. Zivot mi se bez tebe ne zivi 02. Zalud cekam svedoke ljubavi **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Toni Tomasevic 1983 - Devojcice, devojko Jugodisk - LPD-0128, BDN-0346 a1. Devojcice, devojko a2. Zalud cekam svedoke ljubavi a3. Zivot mi se bez tebe ne zivi a4. Razbole se mlado momce a5. Ej, polja pusta b1. O, Jelena b2. Ne znam sta da ti kazem b3. Crne vedje, crne oci b4. Isti su nam zaboravi **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Toni Tomasevic 1992 - Za povratak moj PGP RTB - 504419 a1. Za povratak moj a2. Idi bez kajanja a3. Tanke strune violine a4. Zaljubih se bas u nju b1. Kafano stara b2. Cekao sam i pio b3. Zivot mi produzi b4. Molitva za zaljubljene Trazi se...
Forum Rules