-
1 Attachment(s)
Uvodjenje u posao (2007)
Uvođenje u posao (2007)
Attachment 40
Režiser: Vladimir Momcilovic
Scenario: Dragoslav Mihailovic
Žanr: Drama
Godina: 2007
Igraju: Bora Todorovic, Srdjan Todorovic, Jelisaveta Sablic, Miodrag Krivokapic, Petar Kralj, Josif Tatic, Dusanka Stojanovic, Iva Strljic, Ljubivoje Tadic, Zoran Maksic, Nebojsa Kundacina, Darko Bjekovic, Milan Tomic
Opis: Uvodjenje u posao je televizijski film snimljen po drami koju je pre 35 godina napisao Dragoslav Mihailovic, po narudžbi za RTS. Medjutim, ta drama je u sebi nosila izvesne politicke kontroverze, i nije mogla da se snima u pišcevoj verziji a on nije želeo da je menja. RTS je citavih 35 godina kasnije smogao hrabrosti da se vrati Mihailovicevom tekstu.
Glavni junak je stariji akviziter Buda. On ubeđuje mladog pomoćnika da je posao putujućeg prodavca knjiga dobar i uvodi ga u tajne zanata. Pritom odbacuje grubu životnu filozofiju koja mu je služila kao maska i otkriva svoje pravo lice. Da li se i dalje za bivšeg najboljeg đaka šabačke gimnazije, akvizitera Budu, može govoriti kao o običnom gubitniku i mizantropu? To je ključno pitanje TV filma u režiji Vladimira Momčilovića, u kojem su se prvi put zajedno na glumačkom zadatku našli otac i sin, Bora i Srđan Todorović.
http://www.imdb.com/title/tt0996985/
**Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate**
-
Deda bane da kazem i ja koju, ja imam 45 megabita upload, od cega mega dozvoljava 20, tako da dvd uploadujem za pola sata, uptobox ti dozvoljava svega 3-4 megabita upload bezobzira koliku brzinu imas, meni ne odgovara to a i linkovi traju svega 30 dana od poslednjeg downloada, sto ce reci ako niko ne skine za mesec dana se linkovi brisu... Slike postavljas na Postimage.org uploadujes tu i kopiras link i postavis ovde ima opcija ubaci iz kompjutera ne ides na to nego ubaci sa adrese i skines onu stikliranu kvakicu. Ako sta treba tu sam, samo da sve bude po pravilima, a pravila su bila jasna da je zabranjeno koristiti vise od jednog korisnickog imena, sto se tice mog Upload by Kovac, to stavljam jer mnogi kopiraju direkt link To je kradja ili pozajmljivanje, a ne kad skines odnekle pa licno preipladujes, sve domace filmove sam dobio od drugara na eksternom hard disku i nemaju reklama tako da o tome ciji su to je siroko svako moze da kaze njegovo je pa i ja.... Ali sve u svemu sto sto sam postavio ja sam licno uploadovao a by kovac pisem iz pomeutih razloga... Ako sta treba tu sam..... Linkove ides katanac pa URL ne treba code.....
Mega mi odgovara jel linkovi traju dugo godina, a upload brzina mi je od 40 oni dozvole 20 sto retko koji dozvoljava toliko....