***INFO: OD SADA I OVOM FORUMU MOZETE PRISTUPITI PREKO BILO KOG BRAUZERA CHROMA,OPERE,MOZILLE,EDGE.... ***

Slušajte Radio 31 Plus pomoću:

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

SLUSATE RADIO 31 PLUS UZICE:

Prikaz rezultata 1 do 1 od 1

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ★KOVAC★'s Avatar
    Registrovan
    Dec 2010

Odbrana i zastita (2013)

http://www.radio-delta.com/forum/forum.php

Kada mu umre stari prijatelj Đulaga, Slavko se osjeca dužnim otici na pogreb. Ali u njegovom rodnom gradu Mostaru ova jednostavna društvena obaveza može mu prouzrociti mnoge probleme: sa susjedima ili cak sa mjesnim politickim mocnicima. Ali ako ne ode, njegova žena ce ga smatrati kukavicom, ožalošcena obitelj mu nikada nece oprostiti – i Slavko nece moci oprostiti sam sebi.
    Ovo je uvjerljiva prica o svakodnevnom životu u podijeljenom društvu, svijet u kojem paranoja, komedija i drama koegzistiraju. Takodjer, ovo je i pronicljiv psihološki portret covjeka koji je prisiljen prijeci nevidljivu granicu koja razdvaja dvije zajednice u jednom gradu. Prije svega, ovo je prica o covjeku koji je izgubio sve što što ga odredjuje, kada se njegova zemlja raspala.

Režija: Bobo Jelcic

Uloge: Bogdan Diklic, Nada Đurevska, Ivana Rošcic, Rakan Rushaidat, Sergej Trifunovic...

Upload by Kovac.
    http://www.radio-delta.com/forum/forum.php

**Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
    Za obnovu mojih isteklih linkova pisite mi privatnu poruku...
    VODITELJ I DJ KOVAČ

2. Članovi koji su se zahvalili ★KOVAC★ za ovaj post:

Milan1950 (13.06.2021)

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja