Zika Nikolic 1969 - Znaj svemu je kraj 13.07/09.1969 PGP RTB EP 12505 a1 Znaj, svemu je kraj a2 Niceg se vise ne secam b1 Zasto sam te opet sreo b1 Ja ne pjevam sto se meni pjeva **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1969 - Zivota nema bez tebe 21.10.1969 PGP RTB EP 12033 Beogradski Sabor '69 a1 Zika Nikolic - Zivota nema bez tebe a2 Mira Vasiljevic - Kad zoris zoro moja b1 Vasilija Radojcic - Zasto duso ne dodjes **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic & Aksentije Soskic 1970 - Festival Jesen '69 25.02.1970 PGP RTB SF 13001 a1 Zika Nikolic - Ajsa ljubavi b1 Aksentije Soskic - Pjevajmo mladji **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1970 - Ja sam ptica ranjena 20.03.1970 PGP RTB EP 12551 a1 Ja sam ptica ranjena a2 Samo jednom se voli a3 Pusti me da odem, pusti me da patim a4 Sevdisanju majko kraja nema **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
zoki feniks (07.11.2020)
Zika Nikolic & Nedeljko Bilkic 1970 - Ilidza 11.07.1970 PGP RTB S 10013 a1 Nedeljko Bilkic - Sevdalinko, pjesmo nasa b1 Zika Nikolic - Uspomene moje uspomene davne **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
zoki feniks (11.11.2020)
Zika Nikolic I Andjelka Govedarovic 1970 - Za Mene Proslost Si Ti (Sabor'70) i ansambl Miodraga Todorovica Krnjevca, 02.10.1970, PGP RTB – S 10039 a1 Zika Nikolic - Za mene proslost si ti b1 Andjelka Govedarovic - Nezne reci **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1970 - Ako me nekada sretnes 29.10.1970, ans. Mikija Mitrovica, RTB S 10041 a1 Ako me nekada sretnes b1 Magdalena,Magdalena **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1971 - Najljepsa Bosanka 12.07.1971 PGP RTB SF 13008 a1 Najljepsa Bosanka b1 Pesma o starcu **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1971 - Mladenci Beograd Disk SBK 0126 a1 Mladenci b1 Momacko doba **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Zika Nikolic 1973 - Prolaze dani 11.04/16.04.1973 PGP RTB EP 11117 a1 Prolaze dani a2 Sve zbog jedne zene b1 Ja srece nemam b2 Sam na svetu **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Forum Rules