Vasilija Martinovic Maca 1982 - Daleko sam, majko, ja od tebe Diskos - NDK-40136 a1. Daleko sam, majko, ja od tebe b1. Sazrela je jabuka **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Dj.Vesna (19.08.2020), sasho62 (24.07.2022)
Vasilija Martinovic Maca 1987 - Volim te vise od nje Diskos - LPD-20001334, KD-30001409 a1. Volim te vise od nje a2. Htela sam malo srece a3. Koja te ljubi sada a4. Zar od mene trazis bolju b1. Ko ce sutra da me tesi b2. Da su meni ruke tvoje b3. Zavodis me b4. Nocas te ljubim poslednji put **Zaključano: Kliknite na dugme HVALA koje se nalazi na dnu posta u levom cosku da otključate** Ukoliko se link ne otvori i nakon klika na dugme HVALA, potrebno je ponovo osveziti (ucitati) stranicu
Forum Rules